Aktiveringsproces

 

Er du interesseret i, hvordan vores aktiveringsproces fungerer, og hvad du bliver gjort opmærksom på i de forskellige trin? Eller ønsker du bare igen at se hvilke trin, du kom igennem, da du aktiverede dig?
Så læs med her, hvor vi gennemgår trinene fra oprettelsen af en bruger til  bestillingen er gennemført.

 

1. Inden du opretter dig, gøres du opmærksom på, at du skal aktivere din bruger for at kunne se og byde på opgaver. Ligeledes gøres du opmærksom på, at du kan prøve platformen af i 7 dage for 0 kr. 

2. Når du skal vælge en plan, er det uddybet, hvad de forskellige planer indeholder. Der er 3 planer at vælge imellem, men den plan der er forudbestemt er STARTER-planen, så du ikke risikerer at tilmelde dig en plan, der er over dit budget. Ligeledes gøres der opmærksom på, at du skal opsige STARTER-planen inden for 7 dage, såfremt du ikke ønsker at fortsætte over på LITE-planen. Samtidig oplyses reglerne for STARTER-planens opsigelsesvilkår, mm.

3. Inden du gennemfører din aktivering tydeliggøres det igen, at du skal opsige STARTER-planen indenfor 7 dage, hvis ikke du ønsker at komme over på LITE-planen. Samtidig oplyses vilkårene igen for STARTER-planen. Foruden dette er der links til vores privatlivspolitik og handelsbetingelser, som du kan læse, og som du skal acceptere før aktiveringen går igennem.

4. Efter punkt 3 er bestillingen gået igennem. Her kommer der en pop-up, hvor du igen gøres opmærksom på de ovenstående oplysninger. Foruden dette får du oplysninger omkring, hvordan pengene bliver trukket, ligesom der også er et link til vores support-mail og vores handelsbetingelser.

Skulle du have nogle spørgsmål til vores aktiveringsproces, er du altid velkommen til at kontakte os på support@taask.net.
Du kan også se i vores oftest stillede spørgsmål, om du kan findes svar på dine spørgsmål. 

DanishEnglishGerman