FAQ for partnere


Sådan kommer du i gang

Taask er en markedsplatform, hvor du kan finde relevante opgaver, som du kan byde på og vinde. Ved hjælp af Taask kan du hurtigt få fyldt din kalender med opgaver inden for netop dit fag. Opgaverne kan enten være som supplement til de opgaver, du allerede har, eller også kan du fylde kalenderen med opgaver fra markedspladsen, hvis du er en nyopstartet virksomhed. Taask er altså en helt oplagt mulighed for nemt og hurtigt at få dit navn ud blandt nye kunder og forøge din omsætning.

Du kan oprette dig via hjemmesiden eller via dette link. Såfremt du ikke har haft en gratis bruger tidligere, vil du få en gratis periode på 7 dage. Når de 7 dage er ophørt, vil du automatisk blive overført til vores LITE pakke, hvis ikke du har opsagt tjenesten inden for de 7 dage.

  • STARTER-pakken: 0 kr for 3 bud uden binding (såfremt du siger op inden 7 dage).
  • LITE-pakken: 795 kr for 10 bud om måneden med 6 måneders binding. 
  • GULD-pakken: 2995 kr for 999 bud om måneden, 2 superbud med 6 måneders binding og ubegrænset online support.

Hvis du ønsker en skræddersyet løsning, der passer dig, kan du altid kontakte os på support@taask.net, inden du overgår til LITE-pakken. Så kan vi sammen forsøge at lave en løsning, der passer til dig og din virksomhed. Husk at skrive: “Skræddersyet løsning” i overskriften.

Som Partner hos Taask betaler du et fast lille beløb per måned, når den gratis periode ophører. Til gengæld sørger vi for, at der altid ligger opgaver, som du kan byde på. Du vælger selv hvilke opgaver, du ønsker at byde på, og vinder du en opgave, tager vi ingen procenter. Du aftaler helt selv med kunden, hvad prisen skal være, og hvornår opgaven skal udføres.

Dette skyldes højst sandsynligt, at du bruger et forkert password. Dette er muligt at resette her under “Glemt dit kodeord?”.

Det kan også skyldes, at du både er partner og selv har lagt en opgave op som privat bruger. I så fald skal du kontakte os på support@taask.net.

Du kan se hvilke trin, du kommer igennem i aktiveringsprocessen her, hvor de også er forklaret.


Betaling

Vi trækker penge én gang om måneden via Leverandørservice. Dette er forudbetalt.

Du bliver kun trukket penge, hvis du har valgt GULD-pakken eller er overgået til LITE-pakken. Du overgår automatisk til LITE-pakken, hvis ikke du har opsagt gratisperioden inden for de 7 dage. Inden for de 7 dage gør vi dig opmærksom på at opsige abonnementet via vores betingelser minimum 4 gange. Betingelserne fremgår ved tilmeldingen, i kurven, når købet er gennemført og på en efterfølgende mail fra Taask. Derefter er det dit eget ansvar at opsige servicen, såfremt du ikke ønsker at fortsætte.

Vi tilbyder 7 dage gratis, så du kan prøve servicen af. Derefter overgår du til vores LITE-pakke, såfremt du ikke har opsagt aftalen. Vores forretningsmodel fungerer på denne måde, da det koster os mellem 100-1000 kr. at generere en opgave, og det er derfor ikke gratis for os, at tilbyde dig en prøveperiode. Vi ønsker dog ikke at “fange” dig i en service, du ikke vil bruge, og tilbyder dig derfor netop prøveperioden. Derefter er det dit eget ansvar at opsige dit abonnement indenfor de 7 dage, hvis du ikke ønsker at fortsætte.

Du kan se, hvilke trin du kom igennem, da du tilmeldte dig servicen her.

Hvis du har oprettet en gratis bruger, overgår du automatisk til LITE-pakken efter 7 dage, såfremt du ikke har opsagt servicen inden for de 7 dage. Dette er meget transparent i vores markedsføring og i vores betingelser, hvorfor du faktisk gøres opmærksom på det minimum 4 gange.

Du kan se, hvilke trin du kom igennem, da du tilmeldte dig servicen her.

Hos Taask ønsker vi ikke at tage en procentdel af de penge, du tjener på en opgave, da det potentielt set kan betyde, at en meget stor del af den omsætning, du ellers ville få ind, ender hos os. Derimod ønsker vi, at de penge du tjener er dine penge. Til gengæld opkræver vi et lille beløb hver måned for at kunne opretholde det store udbud af opgaver og til hele tiden at forbedre servicen. På den måde vil det beløb du betaler hver måned blot være en lille udgift, modsat at du f.eks. betalte 20% af en vunden opgave til os.

Som udgangspunkt bliver du overført til vores LITE-pakke, såfremt du ikke har opsagt din prøveperiode inden for 7 dage. Vores forretningsmodel fungerer på denne måde, da det koster os mellem 100-1000 kr. at generere en opgave, og det er derfor ikke gratis for os, at tilbyde dig en prøveperiode. Vi ønsker dog ikke at “fange” dig i en service, du ikke vil bruge, og tilbyder dig derfor netop prøveperioden. Derefter er det dit eget ansvar at opsige dit abonnement indenfor de 7 dage, hvis du ikke ønsker at fortsætte.

Skulle du opdage for sent, at du glemte at opsige prøveperioden, kan du altid kontakte os på support@taask.net, så kan vi sammen forsøge at finde frem til en aftale. Men husk, det er dit eget ansvar at opsige abonnementet i tide.


Opsigelse

Alle opsigelser skal sendes per mail til: support@taask.net. Opsigelsen er gyldig fra det sekund mailen er modtaget i vores indbakke, og vil som udgangspunkt blive besvaret indenfor 48 timer. På LITE- og GULD-pakken er der løbende måned + 1 måneds opsigelse. Dette står også i handelsbetingelserne.


Er du privat?

Læs vores FAQ for private brugere her.

DanishEnglishGerman