FAQ for private

Taask er en markedsplatform, hvor du kan udbyde dine opgaver, som professionelle kan byde på. Ved hjælp af Taask kan du hurtigt få et overblik på priser for din opgave fra professionelle. Du vælger helt selv hvilket tilbud, du vil tage imod, eller om du ikke ønsker at tage imod nogle af tilbuddene. Taask er altså en helt oplagt mulighed for nemt og hurtigt at få professionelle til at byde på din opgave.

Du kan lægge så mange opgaver op, som du ønsker. Der er derfor ingen begrænsning på.

Det koster dig ikke noget at lægge opgaver op.

Der kræves ikke andet, end at du tager telefonen, og holder øje med din e-mail indbakke. Så er chancen i hvert fald større for at få et godt tilbud.

Via dette link kan du logge ind med din e-mail og dit password og selv fjerne din opgave.

Dette skyldes højst sandsynligt, at du bruger et forkert password. Dette er muligt at resette her under “Glemt dit kodeord?”.

Det kan også skyldes, at du både er partner og selv har lagt en opgave op som privat bruger. I så fald skal du kontakte os på support@taask.net.

Vi kan ikke garantere, at din opgave bliver taget, men vi har massevis af dygtige partnere, der ønsker flere opgaver. Skulle det usandsynlige ske, at din opgave ikke er blevet taget, vil opgaven blive deaktiveret efter 30 dage. Du kan altid prøve at lægge den op igen, da vores partnerudbud og partnernes tid kan ændre sig.

Hvis du er partner, så læs vores FAQ for partnere her.

DanishEnglishGerman