Taask handelsbetingelser

Varighed & Køb

Ved køb online via app (app.taask.net), din bruger og/eller webshop mv. Så bekræfter du at der er fundament på ordren. Sålænge medlemskabet eksisterer uopsagt, vil der forgå en trækning af den opgivede pris jf. dit abonnement (LITE, GULD og alle andre betalende abonnementer) fra den tilmeldte betalingsmetode. Der betales altid forud på det valgte betalingsinterval. Vores standard binding på alle abonnementer/planer er 6 mdr. undtagen “FREE” og “STARTER”. 

Kvittering

Efter tilmelding, og ved hver trækning, vil der blive leveret en kvittering pr. e-mail til Partnerens email og ved førstegangsbetaling en bekræftelse på opgraderingen/ordren.

Betalingskort udløb

Såfremt dit betalingskort udløber vil der blive fremsendt e-mail med link til fornyelse af kortoplysninger eller vi vil trække betalingen via leverandørservice såfremt der er angivet reg + kontonummer til formålet.

Kortoplysninger

Ved tilmelding til automatisk trækning giver du tilladelse til at gemme samtlige nødvendige betalingskortsoplysninger til brug for automatisk debitering af dit betalingskort eller bankkonto som trækkes via leverandørservice. Disse oplysninger slettes når aftalen ophører.

Prisen

Alle priser er eksklusive 25% dansk moms med mindre andet er oplyst.

Levering

Når tilmelding er blevet bekræftet og betalt, så kan den købte services tages i brug og varen kan derfor regnes som leveret. Dog er en ordre bindende med eller uden leverance den dato aftalen/ordren er indgået.

Refundering

Påbegyndt abonnement refunderes ikke.

Reklamation

Enhver form for reklamation skal rettes direkte til support@taask.net
Ved spørgsmål til dit køb, kontakt support@taask.net

Betaling

 Taask ApS (CVR: 39016559) modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil blive trukket på din konto, når abonnementet starter (Hvilket er med det samme du afgiver ordren) ELLER via leverandørservice såfremt der er opgivet reg+konto nummer på kundens bruger.
Taask Aps stiller sig ikke ansvarlige for forkerte oplysninger.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er på hjemmesiden anført “ekskl. moms.”

Taask ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Taask ApS bruger Reepay, Farpay og leverandørservice (NETS) som betalingspartner.

Taask ApS er en abonnementsforretning og handler med abonnementer, bindinger mv. info kan læses på produktbeskrivelserne

Fortrydelsesret

Der gives ikke fortrydelsesret på dit køb på nogle af produkterne da Taask ApS som udgangspunkt handler med virksomheder som er CVR registreret (Handelskøb – Ved handelskøb er der ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende) er du privatperson som handler vil du have samme rettigheder og godkender samtidig at der ingen fortrydelsesret er på købet. 

Binding

Der er altid binding når der tegnes et abonnement online via appen eller via webshoppen, kampagner eller ligninde. Bindingen er 6 måneder fra tegningsdatoen, og vi opkræver beløbet jf. det betalingsinterval du har angivet og betalingen skal faldes senest den opstartsdato du har anført. Så snart betalingen er registreret stræber vi efter at sende login samme dag, til den oprettede mailadresse som du har tastet.

 

Undtagelse:

Medmindre du har tegnet vores “STARTER” pakke og kan fremvise vores fremsendte ordrebekræftelse på denne, så har du løbende + tre måneders opsigelse på alle abonnementer.  Ved “STARTER” gælder der en undtagelse som er 1 dags opsigelsesret (Kun gældende de første 7 dage af planen/Abonnementer “STARTER”) som skriftligt skal leveres pr. mail til support@taask.net (Sørg for at få et svar og/eller en kvittering på dette)

Angående “STARTER” pakken/planen /abonnementet’s dag-til-dag opsigelse i de første syv dage (ikke taget hensyn til weekender og helligdage) til at opsige abonnementet – såfremt du ikke opsiger rettidigt, så vil abonnementet automatisk blive opgraderet til et “LITE abonnement som vil blive tegnet med en binding på 6 mdr. fra opstartsdatoen af “LITE, og vi vil automatisk trække din betaling månedligt via det tilmeldte kort eller via leverandørservice, medmindre andet er tilvalgt via kampagner af køberen selv. (dette er også en del af “Det med småt” som er accepteret og står skrevet i sign-up formularen)

(“STARTER pakken Det med småt: Når du tilmelder dig denne kampagne og tegner “STARTER pakken, så skal du være opmærksom på at efter de 7 dage skifter abonnementet automatisk til vores standardpakke “LITE” som koster 795 kr. / mdr. og du bliver automatisk forlænget i 6 mdr. uden fortrydelsesret. Du har mulighed for at opsige “STARTERmed en dags varsel i hele din prøveperiode – 7 dage hvor tegningsdatoen er inklusive og der tages ikke højde for weekender og/eller helligdage)

Priser på abonnementer

Du kan se altid gældende månedlige priser, som er angivet ekskl. moms
ved at logge på vores app: app.taask.net/login
Såfremt du ikke har et login, så kan du få et ved at udfylde formularen her www.taask.net og klikke på “få et login idag” på forsiden

Fundament og Hæftelse

Ved køb online via app (app.taask.net), din bruger og/eller webshop mv. så bekræfter du at Taask ApS har fundament på ordren.

Opsigelse

Der er løbende måned + tre måneders opsigelse på alle betalende og/eller standard abonnementer (Et betalt abonnement eks.: GOLD 2020, LITE, LITE 2020, GULD osv.) og opsigelse skal sendes til support@taask.net fra den mailadresse der er tilmeldt abonnmenetet og/eller med et CVR nummer som reference til opsigelsen. Denne opsigelse skal godkendes af Taask sendt som svar før den er gældende. Vi fremsender i modtagelsen en slutdato for abonnementet

Manglende betaling

Ved manglende eller udeblivende betaling forbeholder Taask ApS sig retten til at lukke kontoen eller sætte kontoen tilbage på en “FREE” bruger således at opavemarkedet ikke kan tilgåes. Der vil ved betaling af det skyldte beløb blive åbnet op igen. Spørgsmål kan stiles til: support@taask.net

Såfremt der ikke bliver betalt til tiden, så vil Taask ApS forbeholde sig retten til at opkræve den fulde hovedstol + eventuelle gebyrer og renter. Vi inddriver via vores inkassopartner “Likvido.dk”.

Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@domæne.dk